Drugi upravo čitaju

11.Women Konjic Cup 2022.: pobjednik ŽKK Vlasenica

Ženski košarkaški klub Konjic u subotu i nedjelju, 17. i 18.septembra, bio je organizator 11.Women Konjic Cup-a 2022. za pionirke.
Učesnici turnira su bile ekipe: Čelik Zenica, Zadar Plus iz Zadra, StarTZ iz Tuzle, Tomislav iz Tomislavgrada, Vlasenica, Ragusa iz Dubrovnika i Konjic.
Pobjednik turnira je ekipa Vlasenica, čije su košarkašice u finalu pobijedile ekipu Zadar Plus iz Zadra.
Za MVP turnira je proglašena Milica Mazić iz ŽKK Vlasenica.
ŽKK Konjic je osvojio šesto mjesto.

Edin Ravnjak trener ŽKK Konjic, koji je bio organizator turnira, zahvalio se na pomoći sportskim prijateljima koji su omogućili da i ovogodišnji turnir bude uspješno organizovan.

11.women konjic cup 2022.: pobjednik žkk vlasenica
Edin Ravnjak

Trener pobjedničke ekipe Srđan Perendić se zahvalio ŽKK Konjic, rekavši za radiokonjic.ba da je organizacija i sve bilo za deset uz poruku kako se nada da će ekipa i naredne godine biti učesnik.

11.women konjic cup 2022.: pobjednik žkk vlasenica
Srđan Perendić

Mladen Dražić, predsjednik ŽKK Zadar Plus iz Zadra, izjavio za radiokonjic.ba da im je bilo super, jer ih svi vole ovdje i podržavaju, te da se raduju ponovnom dolasku.

11.women konjic cup 2022.: pobjednik žkk vlasenica
Mladen Dražić

radiokonjic.ba
Foto: ŽKK Konjic
18.09.2022.

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

rtvka@bih.net.ba

kontakt@radiokonjic.ba

+387 36 726 267

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima