17.8 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

3D “Titanic” u konjičkom kinu večeras u 19 sati

Večeras sa početkom u 19 sati u konjičkom kinu vas očekuje premijera 3D filma “Titanic”.

Najpoznatiji film redatelja Jamesa Camerona vraća se na velika platna povodom svoje 25. godišnjice.Titanik je ušao u filmsku historiju osvojivši 11 Oscara, uključujući one za najbolji film i režiju. Nakon prvog prikazivanja 1997. godine, film je postao najuspješniji film svih vremena i trenutno je treći film s najvećom zaradom u svijetu.

Priča o potonuću luksuznog prekooceanskog broda promovisanog kao “nepotopivog” obišla je cijeli svijet u rekordno kratkom roku, a mnogi se filmski kritičari slažu kako je Titanic” i dalje “najveći film ikad snimljen”.

U ovoj fiktivnoj priči smještenoj u sjeni stvarne tragedije potonuća možda najpoznatijeg broda u historijii glume Leonardo DiCaprio kao Jack Dawson i Kate Winslet kao Rose DeWitt Bukater, pripadnici potpuno različitih slojeva društva koji se zaljube u trenutku dok brod putuje prema svojoj propasti.

radiokonjic.ba

09.02.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima