back to top
18.8 C
Konjic
20 Maja, 2024

4. novembra bez struje Gornji Čažanj, dijelovi Podorašca i Vrbljana  

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnica „Elektrodistribucija“ Mostar obavještava kupce električne energije iz trafopodručja Gornji Čažanj /TS/: Gornji Čažanj, da će ostati bez snabdijevanja električnom energijom dana, 04.11 tekuće godine, u vremenu od 09: 00 do 15:00, zbog radova na zamjeni dotrajalih stubova i prokresa trase dalekovoda.

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnica „Elektrodistribucija“ Mostar obavještava kupce električne energije iz trafopodručja Podorašac II – dio /TS/ i Podorašac II –  izvod Polaščići, da će ostati bez snabdijevanja električnom energijom dana, 04.11 tekuće godine, u vremenu od 10:00 do 15:00, zbog radova na prebacivanju priključaka.

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnica „Elektrodistribucija“ Mostar obavještava kupce električne energije iz trafopodručja Vrbljani, da će ostati bez snabdijevanja električnom energijom dana, 04.11 tekuće godine, u vremenu od 10:00 do 15:00, zbog radova na rekonstrukcijhi niskonaponske mreže.

EP BiH / radiokonjic.ba

03.11.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima