back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

“Merhamet” pokrenuo akciju prikupljanja robne humanitarne pomoći

Građani mogu dostaviti odjevne predmete, posteljinu, hranu i pelene za bebe, konzerviranu hranu

Nakon što je “Merhamet” pokrenuo akciju za prikupljanje novčane pomoći za narod Turske i Sirije, pogođene razornim zemljotresom, gdje pozivom na broj 090 292 001 građani doniraju 3.00 KM, ovo dobrotvorno društvo je pokrenulo i akciju za prikupljanje robne humanitarne pomoći.

Iz “Merhameta” Konjic su obavijestili da će se u njihovim prostorijama u narednim danima prikupljati sljedeća roba: deke, jastuci, posteljina, kape, šalovi, rukavice, čarape, džemperi, jakne, muški, ženski i dječiji veš, hrana i pelene za bebe, konzervirana hrana, grijalice, te termos boce.
Navedenu robu možete donirati u sjedištu OO “Merhamet” Konjic na adresi Pave Anđelića 8, kontakt broj je 062 442 105.

“merhamet” pokrenuo akciju prikupljanja robne humanitarne pomoći
“Merhamet” pokrenuo akciju prikupljanja robne humanitarne pomoći

Merhamet Konjic/radiokonjic.ba

10.02.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima