back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

FK Klis nastavlja prvenstvo u Drugoj ligi FBiH – Jug

U nedjelju 12. marta FK Klis će igrati protiv NK Troglav

U okviru 14. kola Druge lige FBiH – Jug FK Klis će igrati protiv NK Troglav u nedjelju 12. marta 2023. godine  u Buturović polju sa početkom u 15 sati. O pripremama, izmjenama u klubu i ciljevima u nastavku sezone za radiokonjic.ba govorio je Nedim Kudra, šef stručnog štaba FK Klis.

“Već 35 dana treniramo, tu smo na Gradskom stadionu. Što se tiče ekipe, mislim da smo spremni za nastavak prvenstva .Prvo kolo je najbitnija utakmica, igramo protiv lidera na tabeli i znamo da je od velike važnosti, u nedjelju očekujemo da ćemo osvojiti tri boda” – kazao je Kudra.

Govoreći o izmjenama u klubu naš sagovornik je istaknuo “Od prošle polusezone, Nedim Padalović se oprostio od kluba zbog povrede leđa, a sa nama su dva nova igrača. Amir Habibija je zbog povrede pauzirao, a imao je želju da se vrati u klub i od početka priprema je sa nama. Tu je i Haris Demirović, dijete Klisa. Mislim da smo dobili dva dobra pojačanja koja će nam značiti.

“Do kraja sezone ostalo je  13. kola, a cilj nam je biti prvi” – kazao je Kudra.

radiokonjic.ba

09.03.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima