back to top
2.5 C
Konjic
23 Aprila, 2024

Konjic: jedna osoba zadobila teže tjelesne povrede,  automobil se zapalio u saobraćajnoj nesreći

Na području odgovornosti PU Konjic u protekla 24 sata dogodile su se 3 saobraćajne nezgode, jedna osoba zadobila teže tjelesne povrede. Po jedna nesreća se desila u Konjicu, Jablanici i Prozoru-Rami.

U nezgodi, koja se dogodila noćas u Konjicu jedna osoba je zadobila teže povrede, saopštio je dežurni u OC PU Konjic, a medicinska pomoć povrijeđenoj osobi pružena je u Općoj bolnici Konjic.

Kako su poručili iz operativnog centra, nezgoda se dogodila na regionalnom putu prema Borcima, na području grada, na lokalitetu Trbića Polje. Do nezgode je došlo kada je vozilo udarilo u betonsku podzidu, usljed čega je došlo do zapaljenja. Na gašenju vozila intervenisali su i konjički vatrogasci u periodu od pola jedan do 2 sata jutros, a vozilo je izgorjelo, saopštili su iz PVJ Konjic.

radiokonjic.ba

03.07.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima