Kod Mostara napadnuto vozilo Željke Cvijanović: Hyundaijem prepriječio put, pa otrgnuo rotacijsko svijetlo sa službenog vozila

0
206

Automobil predsjednice RS Željke Cvijanović napadnut je u četvrtak kod Mostara. Nepoznata osoba je svojim automobilom hyundai blokirala put i sa službenog vozila otkinula rotaciono svjetlo i izbacila ga sa puta. Policijskoj upravi Mostar, 4. avgusta 2022. godine u 17.30 sati, policijski službenik MUP-a RS koji je bio u pratnji predsjednice RS Željke Cvijanović obratio se Policijskoj upravi Mostar i prijavio napad na magistralni put M-17 u Bišće Polje.

Tom prilikom nepoznato lice vozilom marke ‘Hyundai’ im je prepriječilo put i otrglo rotaciono svjetlo sa službenog vozila i bacilo ga s puta. O svemu je obaviješten tužilac i Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine’, saopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ-a.

Prvo na Dnevni.ba pojavila se objava Napalo vozilo Željke Cvijanović kod Mostara: Hyundaiom je blokirao cestu, a zatim otkinuo rotacijsko svjetlo sa službenog vozila.

dnevni.ba