back to top
15.5 C
Konjic
19 Juna, 2024

Australka prijavila Hercegovca za silovanje u Dubrovniku, odležao je skoro mjesec u pritvoru, a onda je pregledana snimka nadzorne kamere…

Naravno, čim je prijava podnesena, makarski policajci su o slučaju obavijestili svoje kolege iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, koji su otišli u noćni klub i izuzeli sve snimke nadzornih kamera. Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je sredinom lipnja izvijestilo o odluci koju su donijeli protiv 20-godišnje državljanke BiH zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo silovanje. Sudija istrage […]

Post Australijanka prijavila muškarca iz Hercegovine za silovanje u Dubrovniku, on je proveo skoro mjesec dana u pritvoru, a potom je pregledan snimak nadzorne kamere… pojavio se prvo na Centralna.ba.

centralna.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]