back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

Autom uletio u baštu kafića, pa pobjegao pješice

Nesvakidašnji incident dogodio se u Novom Sadu, kada je nepoznata osoba velikom brzinom uletela u baštu kafića, u kojoj su dve devojke povređene, a vozač je peške pobegao sa lica mesta.

Doktor Hitne pomoći Nikolina Marić kaže da je njihova ekipa poziv primila u 01.24.

Kada je automobil udario u baštu kafića, povrijeđene su dvije djevojčice starosti 28 i 36 godina kojima je ekipa Hitne pomoći na licu mjesta ukazala, nakon čega su u svesnom stanju prevezene na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra g. Vojvodina.

Kako se saznaje, jedna od povrijeđenih djevojaka zadobila je teške tjelesne povrede i slomljeno rebro i ključna kost, dok je druga djevojka prošla lakše tjelesne povrede.

Prvi put na Posušje.info pojavila se objava Automobil utrčao u baštu kafića, pa pobjegao pješice.

www.posusje.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]