back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

Bajramska čestitka gradonačelnika Ćatića i predsjednika Gradskog vijeća Grede

Gradonačelnik Grada Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda u povodu Kurban-bajrama uputili su čestitku u kojoj se navodi:

“U povodu Kurban-bajrama svim Muslimankama i Muslimanima u svoje ime i ime svojih saradnika upućujemo iskrene čestitke.
Želimo da dane Bajrama provedete u zdravlju i dobrom raspoloženju okruženi porodicom, prijateljimai komšijama sa kojima ćete dijeliti njegove tradicionalne vrijednosti.
Neka ovi mubarek dani budu podstrek za činjenje dobrih djela, izražavanje solidarnosti prema ljudima koji su u potrebi i podsjete nas na važnost zajedništva, uvažavanja drugog i drugačijeg.
Uz tradicionalnu poruku BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN, želimo da vam porodična i prijateljska okupljanja obilježe dane Kurban-bajrama i unesu milost i toplinu u vaša srca”.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]