back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

Bajramska čestitka gradonačelnika Ćatića i predsjednika Gradskog vijeća Grede

Gradonačelnik Grada Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda u povodu Bajrama uputili su čestitku u kojoj se navodi :

“Poštovani vjernici islamske vjeroispovijesti,

nakon najradosnijeg mjeseca za muslimane, mjeseca posta stiže Bajram.

Tim povodom u svoje lično ime i ime svojih saradnika upućujemo vam iskrene čestitke sa željom da dane Bajrama provedete u zdravlju, miru i ibadetu, dijeleći trenutke radosti sa porodicom, prijateljima i komšijama.

Neka vam dani Bajrama budu ispunjeni tradicionalnim bajramskim susretima, porodičnim i prijateljskim okupljanima koji će ugrijati vaša srca, unijeti toplinu u vaše domove i podsjetiti na solidarnost, činjenje dobrih djela, međusobno razumijevanje i pomaganje.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]