back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

Baptistička Crkva u Konjicu organizovala Božićnu večer

Kršćanska Baptistička Crkva u Konjicu večeras je u Bosanskoj sobi Narodnog univerziteta organizovala Božićnu večer u sklopu koje je održan muzički program i upućene Božićne poruke.

Gost večeri je bio Slavko Hadžić iz Sarajeva, bivši pastor Evanđeoske crkve, koji se prisutnima obratio prigodnim riječima i zahvalio na pozivu.

„Ono što mi kršćani u ovo vrijeme obilježavamo jeste Isusovo rođenje, njegov dolazak na ovaj svijet. Dio moje poruke večeras je bio da je Isus došao da nas spasi od grijeha i posljedica za život vječni. Ono što želim ljudima u ovo blagdansko vrijeme je da nađu svoj mir, posebno svoj mir sa Bogom“ – izjavio je Hadžić, zahvalivši Fisniku Zenelaju na pozivu.

baptistička crkva u konjicu organizovala božićnu večer
Slavko Hadžić

Pastor Baptističke Crkve u Konjicu Fisnik Zenelaj se zahvalio Konjičanima koji su prisustvovali ovom događaju.

„Uvijek je ugodno i radosno kada razmišljaš o drugima. Mi ovo ne organizujemo za sebe, nego za Konjičane. Isusovo rođenje i dolazak među nas kao čovjeka je da tu kaznu što pripada meni ili svakome od nas, prenosi na sebe, da mi možemo biti spašeni, da imamo zajedništvo sa njim, da ga upoznamo kao našeg dobrog Oca, da budemo kao porodica“ – izjavio je Zenelaj, uputivši čestitku svima koji slave Božić sa željom da bude sretan i veseo u njihovim domovima.   

baptistička crkva u konjicu organizovala božićnu večer
Fisnik Zenelaj
baptistička crkva u konjicu organizovala božićnu večer
Baptistička Crkva u Konjicu organizovala Božićnu večer

Večer je okončana druženjem uz zakusku u Galeriji Narodnog univerziteta Konjic.

amila@radiokonjic.ba

16.12.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]