back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Bingo Konjički Cener po šesti put u gradu koji spaja Bosnu sa Hercegovinom

Priča koja traje još od 2019. godine, kada je u Konjicu direktno sudjelovalo 400 trkača a važno je naglasiti da je ista preživjela nemilosrdnu koronu i lockdown sa virtualnim trčanjem te prošle, 2023. godine nagrađena rekordnim brojem učesnika i trkača u sklopu Međunarodnog festivala Konjic Summer Fest, koji je okupio na hiljade učesnika što kroz sportski, zabavni i turistički program.

Priča se tradicionalno nastavlja i ove godine, u periodu od 5. do 7. jula 2024. godine kada se održava 6. Konjički Cener, ovaj put pod nazivom “Bingo Konjički Cener” što u prilogu govori činjenica da je ovogodišnji generalni pokrovitelj istoimene utrke i zlatni sponzor festivala upravo Bingo. Utrka je zakazana za 6. 7. 2024. godine u Gradu Konjicu, a pored utrke takmičari će moći da posjete Titov bunker – ARK, uživaju u raftingu na osvježavajućoj ljepotici Neretvi, obilasku muzeja – kuća Zuke Džumhura, muzej drvorezbarstva, hiking tura ili čak okupati se u Neretvi.

bingo konjički cener po šesti put u gradu koji spaja bosnu sa hercegovinom
Bingo Konjički Cener po šesti put u gradu koji spaja Bosnu sa Hercegovinom

Prijave za ovu utrku i štafetnu utrku su otvorene od danas 15. 2. 2024. godine, a svi zainteresirani trkači mogu se prijaviti putem web stranice: www.ksf.ba

Kako je ovo naša i vaša zajednička priča, koju ste vi nagradili i podržali vašim prisustvom, mi ćemo nagraditi vas: Dodatni popust od 20% za rane prijave i uplate važe do 11.3. 2024. godine na PREMIUM pakete.

“Ova podrška nam mnogo znači, tako da sa sigurnošću idemo dalje, još jače i bolje sa našim generalnim partnerom, ali i drugim partnerima poput Grada Konjica koji su podržali najmasovniju sportsku manifestaciju u gradu na Neretvi”, poručuju organizatori.

”Ponosni smo i sretni  da se kroz ovakve aktivnosti povezujemo sa lokalnom zajednicom i podržavamo sportske aktivnosti u Konjicu i regionu. Vidimo se u Konjicu od 5. do 7. jula 2024. godine, gdje ćemo nastaviti zajedničku priču i uživati u ljepotama koje nudi grad Konjic.” Poručuje generalni pokrovitelj utrke i zlatni sponzor festivala Bingo.

https://www.ksf.ba

radiokonjic.ba/www.ksf.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima