back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

BMW završio u Neretvi, vozač imao sreću u nesreću

U srijedu oko 16:00 sati na magistralnom putu M-17 kod Mosta Begića i Begovića, nedaleko od Jablanice, automobil marke BMW sletio je u korito Neretve.

Prošao je vozač koji je vozio autobez povredai izašao iz vozila na vreme. ČlanoviRonilački klub Mostarbili na mjestu nesreće i uspjeli izvući vozilo iz rijeke, javlja BHRT.

Nastao je na automobiluvelika materijalna štetaa iz ronilačkog kluba su državnoj televiziji potvrdili da se vozilo nalazilo u koritu rijeke na dubini od cca.15 metara.

Jedan od spasilaca je rekao kako je bilovozač je imao sreće u nesrećijer da je auto pao nekoliko metara dublje, potonuo bi na dubinu od 40 metara.

Objava BMW-a završila u Neretvi, vozač imao sreće u nesreći pojavio se prvi put na Posušje.info.

www.posusje.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]