back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

Božićna čestitka federalnog premijera Nermina Nikšića

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić, povodom nastupajućeg blagdana Božića, uputio je u ime Vlade i svoje ime, čestitku svim katolicima u BiH i nadbiskupu Vrhbosanskom Tomi Vukšiću.

– “Božić je blagadan nade, života i mira.

Blagdan rođenja Isusova je vrijeme u kojem se svjetlo spokoja, nade, radosti i topline koja obasjava domove vjernika prelijeva na cijelu našu zajednicu. Stoga, želim da u duhu ovog blagdana dani pred nama budu ispunjeni ljubavlju, srećom i uzajamnim dijeljenjem radosti koju on donosi.

Želim da i ovaj Božić dodatno učvrsti naše zajedništvo, podsjeti nas na ljepotu života u našim različitostima, a u domove svih ljudi u našoj zemlji donese sreću, radost i blagostanje. Čestit i blagoslovljen Božić!” ‎- poručio je federalni premijer Nermin Nikšić.

radiokonjic.ba/ Vlada FBiH

24.12.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]