back to top
18.8 C
Konjic
20 Maja, 2024

Božićna čestitka gradonačelnika Konjica Osmana Ćatića i predsjednika Gradskog vijeća Konjic Kenana Grede

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda uputili su božićnu čestitku u kojoj se navodi:

“Svim sugrađanima, saradnicima i prijateljima pravoslavne vjeroispovijesti u povodu jednog od najvećih pravoslavnih praznika Božića, upućujemo iskrene čestitke.

Želimo da vam praznični dani budu ispunjeni radošću, mirom i blagostanjem, i da njegujući tradicionalne vrijednosti, Božić dočekate u krugu porodice, prijatelja i komšija.

Neka vam Božić bude nadahnuće da činite dobra djela iskazujući solidarnost prema ljudima, te šireći ljubav, toleranciju i razumijevanje.”

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima