4.4 C
Konjic
6 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Braća preminulog mladića iz Posušja na liječenju u SKB Mostar, jedan zadobio ozljede opasne po život

Mlađa braća poginulog Ivana Landeke, koji je tragično stradao u nesreći kod Širokog, zadobila su teške tjelesne ozljede i nalaze se u Univerzitetskoj kliničkoj bolnici.

„ML (1999.) hospitaliziran je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivnu njegu SKB Mostar. Njegovo trenutno stanje je stabilno, iako je zadobio teške povrede opasne po život. ML (2001) hospitaliziran je na Ortopedskoj klinici. Zadobio je teške tjelesne povrede koje nisu opasne po život. MP (1959) hospitalizovan je na Klinici za hirurgiju. Takođe je zadobio teške povrede koje nisu opasne po život. SL (2011) je zadobio lakše tjelesne povrede i nakon pregleda u Centru urgentne medicine otpušten je na kućno liječenje”, potvrdili su za hercegovina.info iz SKB Mostar.

Podsjetimo, u ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva putnička automobila, Passat kojim je upravljao MP (1959) iz Mostara i Mercedes kojim je upravljao ML (1999) iz Posušja.

Braća iz ML su takođe bili putnici u Mercedesu, i to IL (1996) i ML (2001). U Passatu je kao pratilac bio SL (2011) iz Mostara. IL je preminuo od zadobijenih povreda, a još četiri osobe su povrijeđene.

Na Posušje.info prvi put se pojavila publikacija Braća preminulog mladića iz Posušja na liječenju u SKB Mostar, od kojih je jedan zadobio ozljede opasne po život.

www.posusje.info

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima