3.3 C
Konjic
2 prosinca, 2022

Drugi upravo čitaju

Konjic: Održan humanitarni koncert za Tijanu Redžić

Sinoć je u Sportskoj dvorani u Konjicu održan humanitarni...

Detalji autoputa koridora Vc – regija Konjic

Ermin Handžar, šef Službe građenja u JP “Autoceste” FBiH O...

Konjic: JKP “Standard” dobilo novu donaciju od preduzeća “Bir” iz Norveške

JKP “Standard” Konjic je ovih dana dobilo donaciju od...

HNK: Javni poziv za subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima

Ministarstvo privrede Hercegovačko-neretvanskog kantona objavilo je Javni poziv za...

Zimsko održavanje puteva na području Konjica

Za tri firme odobreno 446 hiljada maraka Svake godine Direkcija...

Bregar je objavio popis rukometaša za Europsko prvenstvo

Ženska rukometna reprezentacija Srbije će od 4. novembra učestvovati na Evropskom prvenstvu koje zajednički organizuju Makedonija, Crna Gora i Slovenija.

Tim povodom naši najbolji rukometaši okupiće se 2. novembra u sportskom centru u Staroj Pazovi, a trener Bregar je objavio spisak igrača na koje računa za ovo takmičenje.

Na listi nema iznenađenja.

U konkurenciji za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu:

vratari: Jovana Risović (Krim), Kristina Graovac (Kišvarda), Jelena Đurašinović (Jagodina); lijeva krila: Sanja Radosavljević (Krim, Slovenija), Aleksandra Stamenić (Kišvarda), Zoe Petrović (Bekament BB), Nataša Ćetković (Vojvodina); sjedište: Marija Petrović (Gloria, Rumunija), Edita Nuković (Union Hale), Katarina Bojičić (Jagodina); desnim krilima: Ana Kojić (Šiofok), Nataša Lovrić (Železničar), Jovana Bogojević (Kristijanštad) i nazad: Jovana Stoiljković (Sambrež), Jovana Kovačević (Ramnica Vlčea), Katarina Stošić (Alba Fehervar), Teodora Majkić (Bor Zijin), Kristina Liščević (Dunarea Braila), Jelena Lavko (Dunarea Braila), Andrea Bonner (Crvena zvezda) i Anđela Janjušević (Šiofok).

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u Grupi B u Celju na Evropskom prvenstvu, gde će se sastati sa selekcijama Danske, Švedske i Slovenije.

U grupi A u Ljubljani igraće Norveška, Mađarska, Hrvatska i Švajcarska, u grupi C u Skoplju Francuska, Holandija, Severna Makedonija i Rumunija, a u grupi D u Podgorici snage će odmeriti Poljska, Crna Gora, Nemačka i Španija.

Nakon preliminarne faze (4-9. novembar), glavna runda takmičenja igra se u Ljubljani i Skoplju (10.-16. novembra), dok je finalni vikend na programu u Ljubljani od 18. do 20. novembra 2022. godine.

www.sportskacentrala.com

javno.ba

mostarski.info

Možda vas zanima