back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

BRIDGE: Interetnički – avanturistički kamp za djecu i mlade na Boračkom jezeru

Od 30.juna do 05.jula 30 članova Odreda izviđača Neretva Konjic biće dio projekta Bridge, sa kolegama iz Banja Luke i Mostara

Od 30. juna do 05.jula u dvije grupe, oko 30 članova izviđačkog odreda Neretva Konjic učestvovaće na Interetničkom-avanturističkom kampu za djecu i mlade kroz projekat BRIDGE, kojeg implementira i sufinansira italijanska Razvojna agencija, UNDP BiH, uz podršku Grada Konjica.

bridge: interetnički - avanturistički kamp za djecu i mlade na boračkom jezeru
BRIDGE: Interetnički - avanturistički kamp za djecu i mlade na Boračkom jezeru

Osim iz Konjica, u projekat su uključeni članovi odreda “ Stari Grad „ Mostar i „ 22. April „ Banja Luka.

bridge: interetnički - avanturistički kamp za djecu i mlade na boračkom jezeru
BRIDGE: Interetnički - avanturistički kamp za djecu i mlade na Boračkom jezeru

Cilj projekta BRIDGE je povezivanje mladih i djece u aktivnostima koje su korisne za proces socijalizacije, tolerancije i podizanja ekološke svijesti kroz radionice, te bogat program sticanja izviđačkih vještina i znanja, ali kroz igru i zabavu poručila je načelnica konjičkog odreda Selma Hadžihusejnović.

Prva grupa članova izvidjackog odreda Neretva na Boračkom jezeru će biti do 02. jula, a starija grupa od 02. do 05.jula.

radiokonjic.ba

30.06.2023.

amra@radiokonjic.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]