back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

Brzom intervencijom konjičkih vatrogasaca spriječena veća šteta na vozilu

Konjički vatrogasci brzom intervencijom spriječili su veću materijalnu štetu na vozilu koje se samo zapalilo na Petrol pumpi u Orahovici . Za radiokonjic.ba o intervenciji konjičkih vatrogasaca govorio je Munib Bubalo iz Službe za CZ i vatrogastvo .

“Zaprimili smo poziv u 18:38 h da se na Petrol pumpi u Orahovici zapalio automobil. Riječ je o uslužnom automobilu u vlasništvu M.Č iz Mostara. Na autu je pričinjena manja materijalna šteta” kazao je Bubalo za radiokonjic.ba.

21.09.2022.

radiokonjic.ba

Zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

rtvka@bih.net.ba

kontakt@radiokonjic.ba

+387 36 726 267

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]