back to top
23.3 C
Konjic
18 Maja, 2024

BUDUĆNOST STIŽE: Stefanović zna kako igrati protiv favorita

Košarkaši FMP Meridija dočekuju Budućnost u okviru 5. kola ABA lige.

U prošlom kolu ekipa Železnika je poražena od Crvene zvezde.

Njihov trener Nenad Stefanović pre ove utakmice sumirao je očekivanja:

Očekuje nas susret sa fenomenalnom ekipom koja ima iskusne internacionalce, evroligaše i koja u poslednjih 20 dana igra možda i najbolju košarku u ABA ligi. Oni su svakako jedni od favorita za osvajanje trofeja u ABA ligi, a predvodi ih vrhunski trener. Očekuje nas gotovo nemoguća misija, s obzirom da smo u prethodne dve nedelje imali dosta kadrovskih problema iu situaciji da smo u ponedeljak imali veoma tešku i zahtevnu utakmicu protiv Crvene zvezde. Nadam se da ćemo uspeti da se regenerišemo, oporavimo i pripremimo, i da ćemo zajedno sa našom publikom biti što konkurentniji u ovoj utakmici. rekao je i dodao:

U subotu igramo protiv jedne od najboljih ekipa u regionu, gostuju nam nakon velike pobjede u Evrokupu, tako da su sigurno u dobrom ritmu i raspoloženju. Pokušaćemo da svoju mladost i snagu iskoristimo da odbranimo domaći teren, zaključio je Stefanović.

Susret je zakazan za sutra u 20.00 časova u Železniku.

Foto: ABA Liga/ Dragana Stjepanović

Sportski centar

javno.bamostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima