-1.5 C
Konjic
9 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Čestitka gradonačelnika Ćatića Adnanu Alagiću

U povodu ponovnog osvajanja tutule svjetskog prvaka u bodybuildingu i fitnessu u kategoriji Mens Physique na Svjetskom  takmičenju IBFF Federacije održanom u Kopru u Sloveniji  gradonačelnik Konjica Osman Ćatić uputio je čestitku Konjičaninu Adnanu Alagiću, koji je uz titulu najuspješnijeg dobio i priznanje za najboljeg organizatora IBFF događaja u 2023.godini.

Iskrene čestitke za ponovljeni uspjeh, koji je dokaz da se uz predan rad i odricanje mogu postići vrhunski rezultati. Priznanje za najboljeg organizatora IBFF događaja godine u 2023.godini, koji je održan u junu u Konjicu uz pokroviteljstvo Grada Konjica, također govori o posvećenosti i kvaliteti provedenih aktivnosti. Ovakvi uspjesi našu lokalnu  zajednicu izdvajaju od drugih, na što smo izuzetno ponosni. Mnogo sreće i uspjeha i u narednim sportskim aktivnostima“.

Grad Konjic/radiokonjic.ba

22.10.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima