22.3 C
Konjic
23 rujna, 2023

Drugi upravo čitaju

Otkriveno spomen-obilježje u Podorašcu

Danas je u haremu džamije u Podorašcu otkriveno spomen-obilježje...

Hemoroidi – simptomi, liječenje, prevencija

Hemoroidi su stanje kada vene u području rektuma ili...

U ponedjeljak promocija knjige “Andrićev skriveni tetar” autora Almira Bašovića

Manifestacija "Teatar baština '23" započela je omažom Zulfikaru Zuki...

MDD “Merhamet” pokrenulo humanitarnu akciju pomoći narodu Maroka

Merhametove kase u koje možete donirati novac nalaze...

Održana radionica „Putem Zukinih karikatura“

Povodom 103. godišnjice od rođenja Zulfikara Zuke Džumhura upriličena...

Čestitka gradonačelnika Ćatića i predsjednika Gradskog vijeća Grede povodom Dana Grada Konjica

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda uputili su čestitku povodom 16.juna, Dana Grada Konjica:

Poštovane Konjičanke i poštovani Konjičani,

U povodu 16. juna Dana grada Konjica upućujemo vam iskrene čestitke sa željom za mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u životu i radu.

Obilježavajući 641.godišnjicu od prvog pomena Konjica u pisanim dokumentima, sretni smo i ponosni što živimo u gradu koji bilježi uspjehe na raznim poljima djelovanja, dajući svima mogućnost da svojim idejama, djelima i aktivnostima doprinose razvoju zajednice i stvaranju uslova za što ljepši i ugodniji život svih njegovih stanovnika.

U sadržajima Dana grada Konjica i ove godine učestvuju oni najvrijedniji, najkreativniji, među kojima su u prvom redu djeca i mladi, na koje smo posebno ponosni, koji na svoj način pokazujući talente i vještine, pjesmom, plesom, sportskim takmičenjima, glumom iskazuju ljubav prema gradu u kojem odrastaju, uljepšavajući dane i večeri Konjičanima i gostima Konjica.

Neka uspjesi i aktivnosti Grada Konjica, Gradske uprave i svih onih koji žive i rade u ovom gradu, budu odlika vremena koje slijedi, stvarajući ambijent za kvalitetniji život, obrazovanje, privredni napredak, kulturna i sportska dešavanja.

U to ime još jednom svim Konjičanima i Konjičankama i svima koji Konjic doživljavaju svojim gradom želimo sretan 16. juni Dan grada Konjica.

Grad Konjic/radiokonjic.ba

16.06.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima