back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Čestitka gradonačelnika Ćatića i predsjednika Gradskog vijeća Grede povodom Dana Grada Konjica

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda uputili su čestitku povodom 16.juna, Dana Grada Konjica:

Poštovane Konjičanke i poštovani Konjičani,

U povodu 16. juna Dana grada Konjica upućujemo vam iskrene čestitke sa željom za mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u životu i radu.

Obilježavajući 641.godišnjicu od prvog pomena Konjica u pisanim dokumentima, sretni smo i ponosni što živimo u gradu koji bilježi uspjehe na raznim poljima djelovanja, dajući svima mogućnost da svojim idejama, djelima i aktivnostima doprinose razvoju zajednice i stvaranju uslova za što ljepši i ugodniji život svih njegovih stanovnika.

U sadržajima Dana grada Konjica i ove godine učestvuju oni najvrijedniji, najkreativniji, među kojima su u prvom redu djeca i mladi, na koje smo posebno ponosni, koji na svoj način pokazujući talente i vještine, pjesmom, plesom, sportskim takmičenjima, glumom iskazuju ljubav prema gradu u kojem odrastaju, uljepšavajući dane i večeri Konjičanima i gostima Konjica.

Neka uspjesi i aktivnosti Grada Konjica, Gradske uprave i svih onih koji žive i rade u ovom gradu, budu odlika vremena koje slijedi, stvarajući ambijent za kvalitetniji život, obrazovanje, privredni napredak, kulturna i sportska dešavanja.

U to ime još jednom svim Konjičanima i Konjičankama i svima koji Konjic doživljavaju svojim gradom želimo sretan 16. juni Dan grada Konjica.

Grad Konjic/radiokonjic.ba

16.06.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima