back to top

Drugi upravo čitaju

4. muslimanska slavna brigada obilježila 30.godišnjicu formiranja  

Danas je obilježena 30. godišnjica od formiranja Četvrte muslimanske...

Konjic: U toku deminiranje na lokalitetu Šumine u blizini Drecelja

Generalna skupština UN-a objavila je 8. decembra 2005. godine...

Radio Konjic danas slavi 32 godine rada

Na današnji datum, 4. april 1992. godine, Konjičane i...

U toku izrada vodovodne mreže u MZ Džepi

U toku je izrada vodovodne mreže u mjesnoj zajednici...

UŽ “Nera“: Održano predavanje o položaju Romkinja u BiH

Na današnjoj radionici naziva “Kreiranje sigurnih prostora za marginalizirane...

Čestitka gradonačelnika Ćatića i predsjednika GV Grede

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda u povodu 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine i 3. marta, Dana oslobođenja Konjica od fašizma uputili su čestitku u kojoj se navodi:

Poštovane sugrađanke i sugrađani, Bosanci i Hercegovci, u ime svojih saradnika i svoje lične ime u povodu Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine i Dana oslobođenja Konjica od fašizma upućujemo vam čestitke sa iskrenim željama da, njegujući sve ono što su u odbrani Bosne i Hercegovine i njene slobode i nezavisnosti i odbrani Konjica činile generacije prije nas, bude naš put kojim ćemo koračati naprijed, prenoseći na naše potomke osjećaj patriotizma i ljubavi prema domovini.

Želimo da ovaj i sve naredne praznike naše domovine dočekujemo u slobodi i obilježavamo na svečan način kako to i zavrijeđuju naša jedina domovina Bosna i Hercegovina i naš Konjic.

radiokonjic.ba/konjic.ba

29.02.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima