21.5 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Čestitka gradonačelnika Ćatića povodom nove školske 2023./2024.godine

U povodu nove školske godine 2023/2024. učenicima osnovnih i srednjih škola, nastavnicima, profesorima, menadžmentima škola i roditeljima gradonačelnik Konjica Osman Ćatić uputio je čestitku u kojoj se navodi :

“Nakon ljetnog raspusta koji ste, nadamo se, proveli u odmaranju, susretima sa porodicom i prijateljima, u prikupljanju energije za nove odgojno-obrazovne izazove, vrijeme je za povratak u školske klupe. Svim školarcima, a posebno đacima prvacima želim sretnu i uspješnu školsku 2023/2024. godinu ispunjenu novim saznanjima i vještinama i uspostavljenim novim prijateljstvima.

Neka marljivost, odgovornost i kreativnost budu odlike nastavnih i vannastavnih  aktivnosti u kojima ćete svi podjednako biti uključeni, stvarajući dobar temelj za uspjeh na svim poljima.

Vaš trud, znanje i ostvareni rezultati su vodilje ka uspješnoj budućnosti za sve nas koji živimo u Konjicu.

Sretno ! “

Grad Konjic

04.09.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima