back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Čestitka gradonačelnika Osmana Ćatića Radio Konjicu

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić lokalnom mediju Radio Konjicu, koji je dobitnik godišnje nagrade za radijsko novinarstvo Društva novinara Bosne i Hercegovine, upućuje iskrene čestitke sa željom da i u budućnosti predanost i profesionalnost u izvještavanju budu postulati na kojima ovaj medij radi više od tri decenije. Trud i angažman svakog pojedinca i kolektiva iz našeg grada, koji je prepoznat u poslovnom svijetu, čini nas ponosnim i sretnim što se Konjic i na ovaj način svrstava među najuspješnije. Iskrene čestitke još jednom vrijednom timu Radio Konjica.

radiokonjic.ba/konjic.ba

03.05.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima