7.5 C
Konjic
2 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Čestitka gradonačelnika Konjica Osmana Ćatića i predsjednika Gradskog vijeća Konjic Kenana Grede vjernicima katoličke vjeroispovjesti povodom Uskrsa

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda uputili su čestitku vjernicima katoličke vjeroispovjesti povodom Uskrsa, u kojoj se navodi:

Poštovani vjernici katoličke vjeroispovijesti,

u povodu najvećeg katoličkog blagdana Uskrsa upućujemo vam iskrene čestitke, sa željom da vam Uskrs, koji je simbol svjetla i obnove, bude ispunjen mirom, zdravljem i blagostanjem.

Blagdanski dani prilika su za zbližavanje, razumijevanje i činjenje dobrih djela i iz tog razloga želimo da i ovaj Uskrs provedete u dobrom raspoloženju u krugu svojih porodica, prijatelja i komšija, istinski posvećeni njegovim vrijednostima, koje daju nadu i vjeru u budućnost.

Još jednom svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti želimo sretan Uskrs!

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima