13.1 C
Konjic
30 studenoga, 2023

Drugi upravo čitaju

CZ Konjic: evidentirana oštećenja i prekidi putnih komunikacija

U toku dana pripadnici Službe civilne zaštite i vatrogastva grada Konjica, po prijavama sa terena, obišli su mnoge lokacije i ustanovili oštećenja i prekide putnih komunikacija.

Evidentirani su odroni na putnim komunikacijama: Konjic – Zagorice, prema naselju Homolje, odron na putu u mjestu Glavatičevo, prema zaseoku Dudle, te odron zemlje i prekid instalacija prema prečiščivaču otpadnih voda na Drecelju.

Evidentirani su prekidi putnih komunikacija:u mjestu Idbar, usljed izljevanja potoka, u selu Bijela, zaseok Krnjići, usljed obilnih padavina, kao i oštećenje putne komunikacije prema naselju Repovica, dok je na Boračkom jezeru, prema velikoj plaži, usljed obilnih padavina došlo do zatrpavanja puta.

Izvor: Služba civilne zaštite i vatrogastva grada Konjic

19.01.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima