back to top
22.5 C
Konjic
19 Juna, 2024

Otvoren Aqua park u Konjicu

Najveći broj posjetilaca, u jutarnjim satima.  Najbrojniji posjetioci su djeca koja su sa velikom radošću, odmah po dolasku, spas od vrućine potražila u bazenu.

Nesib Ćukle, koji je i prošle godine zakupio Aqua park, rekao je za radiokonjic.ba da je produžen ugovor i ove godine do 1. septembra.

Cijene ulaza:

Za odrasle – 7 KM

Za djecu do 14 godina – 4 KM

Zakup ležaljke –  5 KM

“Nismo željeli da budemo preskupi, a danas smo odlučili da počastimo naše posjetioce besplatnim ležaljkama” – izjavio  je Ćukle. 

otvoren aqua park u konjicu
Otvoren Aqua park u Konjicu

U sklopu Aqua parka na raspolaganju je i bar za osvježenje.

otvoren aqua park u konjicu
Otvoren Aqua park u Konjicu

Osim Konjičana, već prvog dana smo zatekli i Sarajlije, a jedan od njih je i Vanes Musić koji nam je rekao da je i ranije dolazio, uglavnom zbog dobrog provoda, ali i lijepih djevojaka.

radiokonjic.ba

15.07.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]