4.4 C
Konjic
6 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Dječak na kojeg je pala konstrukcija gola u teškom stanju, oglasila se ravnateljica, ali i otac

Oglasila se Anisa Sivac, direktorica Osnovne škole Zajko Delić u Vogošći, gdje se danas oko 13 sati dogodila nesreća kada je konstrukcija gola pala na sedmogodišnjeg dječaka.

– Danas se dogodio nemili incident koji nas je sve potresao. Sedmogodišnji dječak je teško povrijeđen prilikom pada golove konstrukcije na igralište kod naše škole. Dječak je u pratnji roditelja posjetio obližnju kliniku.

Iako se igralište nalazi uz OŠ “Zajko Delić”, ono je i u nadležnosti Općine Vogošća. Naša škola ne koristi igralište za nastavne i vannastavne aktivnosti. Dječaku želimo brz i uspješan oporavak, a porodici snagu i strpljenje u ovim teškim trenucima – napisala je Anisa Sivac, direktorica Osnovne škole “Zajko Delić”.

Kako je naveo otac povređenog dečaka, konstrukcija gola koji je pao nije bila vezana ni za šta. On je naveo da je njegov sin zadobio frakturu lobanje, krvarenje u srednjem uhu i da je u teškom stanju.

Iz Operativnog centra MUP-a SŽ potvrđeno je da je policija izašla na teren i da je izvršen uviđaj.

Post Dječak na kojeg je konstrukcija gola pala u teškom stanju, najavio je direktor, ali i otac, prvi put se pojavio na Posušje.info.

www.posusje.info

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima