21.5 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Do kraja marta možete podržati humanitarnu akciju „Niste same“

Pakete sa osnovnim higijenskim proizvodima za žene možete dostaviti svakog radnog dana u Crveni križ Konjic

Crveni križ BiH početkom marta pokrenuo je akciju Niste same, u kojoj građani BiH mogu donirati osnovne higijenske pakete za žene i djevojke koje su ostale bez svojih domova nakon zemljotresa  u Turskoj i Siriji. Ukoliko niste, ovu humanitarnu aktivnost možete podržati i vi do kraja ove semice, poručila je sekretarka Crvenog križa Konjic Šaha Kurtović, koja dodaje:

do kraja marta možete podržati humanitarnu akciju „niste same“
Šaha Kurtović, sekretarka Crvenog križa Konjic

                „Do sada je u podružnicu Crvenog križa Konjic pristiglo oko 30 paketa sa osnovnim higijenskim proizvodima za žene. Do kraja sedmice, svakog radnog dana od 8 do 15 sati možete predati pakete sa proizvodima poput sapuna, šampona, higijenskih uložaka, vlažnih maramica, četkice i paste za zube, dezodoransa i slične proizvode koji bi ženi mogli zatrebati.“

Neophodno je da stvari u setu budu nove i zapakovane u kutiju. Kutija može biti i od cipela  što vjerovatno svi imamo u kući, ili bilo koja druga slična kutija. Također ukoliko neko želi može napisati i pismo ili poruku, koju će ubaciti zajedno sa proizvodima, a koja će doći do neke od žena iz ove dvije zemlje.

do kraja marta možete podržati humanitarnu akciju „niste same“
Do kraja marta možete podržati humanitarnu akciju „Niste same“

radiokonjic.ba

29.03.2023.

[email protected]

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima