20.5 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Doktor o stanju žene koju je napao Goran Knežević i ubio joj dijete: Ona je i dalje životno ugrožena

Sinoć je u Zagrebu, na cesti Kozari, došlo do krvoprolića u kojem je 43-godišnji Goran Knežević sjekirom napao bivšu suprugu i jednoipogodišnje dijete.

Povrijeđena žena, kako saznaju 24sata, nalazi se na intenzivnoj njezi KB Dubrava, gdje je sinoć dovezena sa teškim povredama opasnim po život. Ona je operisana, ali je i dalje životno ugrožena, rekao je neurohirurg dr Tonko Marinović.

– Jučer nam je u Hitnu pomoć dovezena 41-godišnja žena. Nakon tretmana, hitno je započet neurohirurški zahvat, koji je pacijentkinja dobro podnijela, ali je životno ugrožena. Riječ je o teškim, po život opasnim tjelesnim povredama uzrokovanim oštrim predmetom. On je na odeljenju intenzivne nege – kaže lekar.

Dodaje da je još rano govoriti o izgledima.

– Ona je sada na intenzivnom lečenju, videćemo šta će biti, potrebno je vreme i strpljenje – napominje neurohirurg.

Podsetimo, žena (41) je teško povređena nakon što ju je Goran Knežević (43) napao sekirom. Osim nje, napao je i jednoipogodišnju djevojčicu koja je od zadobijenih povreda preminula.

Nakon napada, Knežević je pobjegao i nedugo potom poginuo u prometnoj nesreći na zagrebačkoj obilaznici. Na njega je naleteo kamion i ubio ga na licu mesta.

Na Posušje.info prvi put se pojavio Doktorin post o stanju žene koju je napao Goran Knežević i ubio dijete: Još uvijek je u opasnosti.

www.posusje.info

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima