-0.5 C
Konjic
29 studenoga, 2022

Drugi upravo čitaju

Preminuo član hora “Sejfullah” Elmas Alić

Elmas Alić, član hora "Sejfullah", preminuo je jučer u...

Detalji autoputa koridora Vc – regija Konjic

Ermin Handžar, šef Službe građenja u JP “Autoceste” FBiH O...

Rezultati analize uzoraka rijeke Neretve

U svim uzorcima rijeke Neretve uzetim iznad mosta Orašje...

4 stabla iz Konjica u nominaciji za “Stablo godine u BiH za 2022.”

Kako bi se odalo priznanje jedinstvenom bogatstvu prirode BiH,...

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

Prema izvještaju PU Konjic za period od 21. do...

Dudić: Razočaran sam ovim ponašanjem sa tribina, nisam to zaslužio

Trener Sarajeva Feđa Dudić nakon utakmice 11. kola Premijer lige BiH i remija protiv Sarajeva (1:1) osvrnuo se na ponašanje navijača Rođenih, koji su ga nekoliko puta polivali pivom.

Razočaran sam, prije svega, ovakvim ponašanjem sa tribina i mislim da nisam ovo zaslužio, da me polivaju pivom i psuju moja djeca i majka i sve ostalo. Mislim da to nije u redu. Proveo sam dosta vremena ovdje, imao sam dosta uspjeha sa Veležom i razočaran sam. Kad čovjek misli da ne može niže kod nas, onda možeš još nižerekao je Dudić.

Dudić je potom govorio o današnjoj utakmici.

Loše smo počeli u prvih 15 minuta utakmice, a onda je Velež bio mnogo bolji u prvih 15 minuta drugog poluvremena. Mogli su još koji gol, čuvao nas je Šahinović. Na kraju smo napravili neke promjene i postigli taj gol, pokušali smo i drugi, ali nismo. Možda su nam se danas vratile neke greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama. Potresena sam ovom situacijom i nekako mi je ovo ruzno i ​​tesko, Dudić je rekao, a zatim dodao:

Ne možemo biti zadovoljni bodovima. Barem smo trebali imati šest bodova više, ali tako je. Ispustili smo bodove u dvije-tri utakmice. Kada igramo loše utakmice, ne pobjeđujemo, a kada igramo dobro dešavaju nam se neke situacije. Cijela liga je na tri boda i sve je i dalje otvoreno. Ova pauza dolazi i dobro će doći. Momci će se odmoriti, možda nam se pridruže i ovi povrijeđeni igrači. Avramovski se danas vratio, ušao u igru, što je dobar iskorak.

sport1.oslobodjene.ba

javno.ba

mostarski.info

Možda vas zanima