Drugi upravo čitaju

Dvije žene iz BiH poginule u Srbiji nakon pucanja visećeg mosta (VIDEO)

U nesreći koja se dogodila na Ovčara Banji u Srbiji, kada se otkačio viseći most, poginule su dvije žene, 12 osoba je povrijeđeno, a radi se o turistima iz Bosne i Hercegovine.

Nesreća se dogodila kada su pešaci prelazili viseći most preko Zapadne Morave, u jednom trenutku se konstrukcija mosta olabavila i turisti su pali u reku, javlja Radio-televizija Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama, dva autobusa bosanskih registarskih oznaka zaustavila su se u Ovčar Banji, a putnici su izašli u šetnju na viseći most preko Zapadne Morave.

Na terenu su vatrogasne ekipe i ekipe Hitne pomoći. Povređene osobe su prevezene u Opštu bolnicu u Čačku. Više od 50 ljudi palo je u vodu i ulažu se maksimalni napori da se oni što prije izvuku iz vode.

Dvije žene iz BiH poginule u Srbiji nakon pucanja visećeg mosta (VIDEO) Dnevni.ba.

dnevni.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima