back to top

Drugi upravo čitaju

Udruženje Pomozi.ba u martu doniralo 775.930,83 KM za liječenje oboljelih bh. građana

U martu mjesecu donirali smo 775.930,83 KM za liječenje...

Nastavak radova na uređenju parkinga u Koloniji

Ovih dana nastavljaju se radovi na uređenju parkovskih površina...

Pripreme za ljetnu sezonu i Smotru izviđača BiH na Boračkom jezeru  

Novi projekat uređenja kampa konjičkih izviđača na Boračkom jezeru...

4. muslimanska slavna brigada obilježila 30.godišnjicu formiranja  

Danas je obilježena 30. godišnjica od formiranja Četvrte muslimanske...

Konjic: U toku deminiranje na lokalitetu Šumine u blizini Drecelja

Generalna skupština UN-a objavila je 8. decembra 2005. godine...

FC Konjic: Sutra memorijalna utakmica u znak sjećanja na Dženana Čeligiju

FC Konjic organizuje prvu memorijalnu utakmicu u znak sjećanja na Dženana Čeligiju,bivšeg igrača ovog kluba, u subotu 18. februara 2023. godine u 18 sati.  Utakmica se igra u Sportskoj dvorani Konjic i humanitarnog je karaktera.

“Naš dio porodice je bio Dženan Čeligija, koji je nažalost preminuo prije godinu dana, a godišnjica smrti je bila već 14. februara. Ne damo njegovo ime zaboravu i zbog toga pravimo memorijalnu utakmicu humanitarnog karaktera, a sutra igra naša ekipa igra protiv Dženanovih prijatelja izmiješanih sa članovima naše prošlogdišnje ekipe, a ulaznica će biti 5 KM”- kazao je Deni Pandža, predsjednik FC Konjic.

“Cilj je skupiti što više ljudi koji će podržati akciju i naravno cjelokupan iznos će biti uplaćen njegovom sinu” – kazao je Pandža te dodao: “Želimo da njegovo ime slavimo, bio je dio nas i uvijek će biti dio nas. Dženan je bio pozitivna osoba koja je unijela vedrinu u naš klub. Želimo našim gestom da pomognemo porodici ali i djetetu koje je ostalo iza njega. Utakmica je početak neke tradicije, a cilj je da se njegovo ime nikada ne zaboravi”

radiokonjic.ba

17.02.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima