21.5 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike: 1. i 2. maj neradni dani

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava javnost da je 1. maj Međunarodni praznik rada i da se obilježava dva dana 1. i 2. maja.

To je određeno Zakonom o praznicima, koji se na osnovu Uredbe sa zakonskom snagom o preuzimanju i primjenjivanju saveznih zakona, odnosno Zakona o potvrđivanju uredbi sa zakonskom snagom, primjenjuje kao federalni zakon.

U skladu sa navedenim, iz Ministarstva obavještavaju javnost da su neradni dani u Federaciji BiH ponedjeljak 1. maj i utorak 2. maj 2023. godine.

Na dane praznika poslodavci, ustanove, organi uprave i druge pravne osobe ne rade, navodi se u saopštenju Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike/radiokonjic.ba

27.04.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima