back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

FK Igman – FK Tuzla City 2:0

U 13 sati u Konjicu je počela utakmnica FK Igman i FK Tuzla City.

Na izuzetnom teškom terenu za igru zbog kiše koja je padala tokom cijele utakmice, fudbaleri Igmana poveli su  1:0 golom Čubrila u 19.minuti. Prvo je Marko Čubrilo gađao iz kornera, što je Lolić zaustavio, ali lopta je ponovo došla do Čubrila koji iz drugog pokušaja gotovo sa istog mjesta pogađa.

Samo 8 minuta kasnije, u 27.minuti još jedan pogodak za FK Igman postiže Stefan Denković za 2:0 i tim rezultatom je završila utakmica.

Šef stručnog štaba FK Igman Edis Mulalić je u 71.minuti dobio crveni karton zbog primjedbi na suđenje. Zboga toga nije mogao govoriti ni za Radio Konjic, te smo razgovarali sa pomoćnim trenerom Adnanom Elezovićem.

On je, između ostalog, poručio da je igra bila dobra uprkos lošim uslovima zbog kiše i natopljenog terena. Prvo poluvrijeme su odigrali po dogovoru. U jednom dijelu utakmice ekipa se povlačila prema golu što nije bio dogovor. Ipak, obzirom da su igrali pod pritiskom zbog začelja na tabeli, ova dva gola su dobar rezultat.

fk igman – fk tuzla city 2:0
FK Igman – FK Tuzla City 2:0

Izjavu možete poslušati ispod:

radiokonjic.ba

10.12.2023.

amra@radiokonjic.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]