17.8 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

FK Igman – HŠK Zrinjski 0:3

Musemić: Teško je bilo očekivati nešto više nego časni poraz, iako mislim da je previsok poraz

U okviru 22.kola Premijer lige BiH FK Igman je na svom terenu poražen rezultatom 0:3 . Prvi gol odnosno autogol Mirka Oremuša u 26.minuti donio je prednost Zrinjskom. Tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme, a u drugom se Igmanova mreža zatresla dva puta. Nemanja Bilbija u  73. i Tomislav Kiš u 81.minuti doveli su i do konačnog rezultata 0:3.

fk igman – hšk zrinjski 0:3
Husref Musemić, šef stručnog štaba FK Igman

Husref Musemić, šef stručnog štaba FK Igman nakon utakmice je za Radio Konjic izjavio:

                „Teško je bilo očekivati nešto više nego časni poraz, iako mislim da je možda previsok poraz obzirom da smo u drugom  poluvremenu kod 0:1 ipak uspostavili neku igru, imali smo nešto. Onda poslije toga iz greške primate gol gdje vas kvalitetna ekipa kažnjava i onda je već poslije toga bilo gotovo. Imali smo jako puno problema sa kažnjenim i povrijeđenim igračima a za Igman je mnogo kad vam nedostaje pet-šest igrača. Ali, nravno, okrećemo se narednim utakmicama i cilju.“

radiokonjic.ba

11.03.2023.

[email protected]

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima