back to top
27.3 C
Konjic
25 Jula, 2024

FK Igman i Vllaznia odigrali bez golova

Danas je FK Igman na Gradskom stadionu u Konjicu odigrao prvu prijateljsku utakmicu, u sklopu priprema za predstojeću premijerligašku sezonu, sa ekipom Vllaznia iz Skadra, Albanija.
Utakmica je završena bez golova, a Dženis Ćosić, pomoćnik Husrefa Musemića, izjavio je da je priliku da zaigraju dobilo 27 igrača i 2 golmana Igmana.
„Utakmica, kao i protekli period priprema, poslužiće rukovodstvu kluba da napravi finalni spisak igrača za putovanje na finalni dio priprema, koje će biti obavljene na Kupresu“ – izjavio je Ćosić.
Poslušajte izjavu Dženisa Ćosića u cjelosti:

fk igman i vllaznia odigrali bez golova
FK Igman i Vllaznia odigrali bez golova

Prije početka utakmice održana je minuta šutnje za Vahidina Musemića, brata Husrefa Musemića, šefa stručnog štaba FK Igman.
Utakmica je odigrana u okviru Dana Grada Konjica.
FK Igman 4.jula odlazi na desetodnevne pripreme, koje će obaviti na Kupresu.

radiokonjic.ba

02.07.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]