back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

FK Igman od 5. februara u Međugorju na pripremama

U nedjelju 5. februara FK Igman odlazi u Međugorje na desetodnevne pripreme pred početak drugog dijela sezone  Premijer lige BiH. Razgovarali smo sa Husrefom Musemićem, šefom stručnog štaba FK Igman Konjic o pripremama i očekivanjima u nastavku Premijer lige BiH.

“Ja sam rijetko kad zadovoljan pripremama, ali u proteklom periodu pripreme su korektne, a ove dvije utakmice su pokazale da imamo igrače koji prihvataju neke nove stvari, što je vrlo bitno i mislim da ćemo u narednom periodu još više napredovati. Zadovoljan sam i radom i ponašanjem igrača, tako da u ovom trenutku zaista nemamo nikakvih problema” – kazao je Musemić.

fk igman od 5. februara u međugorju na pripremama
FK Igman od 5. februara u Međugorju na pripremama

“Ono što nam je drago što ćemo u Međugorje otići na uslove koji nas čekaju na prvenstvu. Malo nam pravi problem plastična trava jer to nije nešto na čemu ćemo igrati. Imamo dvije utakmice u Međugorju protiv Tomislava i Širokog Brijega, a 15. februara se vraćamo” – istaknuo je Musemić.

FK Igman će prvu utakmicu u drugom dijelu sezone Premijer lige BiH igrati protiv FK Željezničar u subotu 25. februara 2023. godine na Gradskom stadionu u Konjicu, a o očekivanjima Musemić je rekao: „ Jasno je da je vrlo velika stvar igrati na domaćem stadionu, igračima je drugačije uz navijače i podršku, a nama je svaka utakmica bitna. Želimo da pokušamo da ostvarimo opstanak, a koliko ćemo u tome uspjeti vidjet ćemo“.

radiokonjic.ba

03.02.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]