Drugi upravo čitaju

Mostarac Sanjin Hasanović pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli “Kadrija Delalić”

Pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli „Kadrija Delalić" je Mostarac...

Udruženje antifašista Konjic 3. marta organizuje obilazak spomen-obilježja

Udruženje antifašista Konjic 41-45 i 92-95 povodom 3. marta,...

Igman pobijedio Široki Brijeg rezultatom 1:0

FK Igman je danas u okviru 21.kola WWin lige...

U Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli “Kadrija Delalić”

Danas je u Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli...

FK Igman sutra dočekuje tuzlansku Slobodu

U okviru 26. kola Premijer lige BiH, FK Igman Konjic će igrati protiv ekipe Sloboda iz Tuzle. Utakmica će se igrati na Gradskom stadionu u Konjicu u subotu 15. aprila sa početkom u 16 sati.

“Kao što je već opšte poznato, jako bitna utakmica, kako za nas tako i za Slobodu. Utakmica koja će možda neke stvari okrenuti u drugom pravcu. U ovom periodu imamo zavidnu formu, što ne mora da znači, ali ulazimo u utakmicu sa relativno dosta samopouzdanja i nadamo se da ćemo uspjeti u svojoj namjeri da pobijedimo uz dužno poštovanje prema ekipi Slobodi i kao klubu i kao kvaliteti ekipe” – kazao je za radiokonjic.ba  Husref Musemić, šef stručnog štaba FK Igman Konjic.

fk igman sutra dočekuje tuzlansku slobodu
Husref Musemić, šef stručnog štaba FK Igman Konjic.

Igman je trenutno deseti na tabeli.

“Ja bih volio da ostanemo tu gdje jesmo. Na dobrom smo putu, još ima 8 utakmica do kraja, nadam se da ćemo izmoći snage i ostvariti svoj cilj, a to je opstanak”- kazao je trener.

O atmosferi u klubu pred susret sa ekipom Sloboda iz Tuzle, Musemić je kazao: “Atmosfera je dobra. Vraća nam se Hebibović koji nije igrao u Širokom Brijegu. Imamo sve igrače na raspolaganju, nemamo kažnjenih ni povrijeđenih. Ono što je prisutno jeste mala  nervoza,  važnost utakmice je iznad naših glava, nas trenera, igrača i navijača. Potrudit ćemo se da dođemo do svog cilja”.

radiokonjic.ba

14.04.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima