back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

FK Igman u subotu dočekuje Slogu

Dženis Ćosić: „Predstaviti se u najboljem svjetlu pred domaćom publikom“  

FK Igman u subotu, 12. avgusta, na Gradskom stadionu u Konjicu igra utakmicu 3.kola Premijer lige BiH protiv Sloge iz Doboja. Susret je zakazan u 17 sati.

Šef stručnog štaba FK Igman Dženis Ćosić izjavio je za radiokonjic.ba da je ekipa u dobrom stanju s obzirom na pobjedu u prošlom kolu protiv ekipe Zvijezda 09.

Četiri dana smo se pripremali za utakmicu protiv Sloge, na osnovu analiza koje smo napravili uvidjeli smo njihove prednosti i mane. Nadamo se da ćemo uspjeti sakriti neke svoje nedostatke, da u prvi plan stavimo svoj kvalitet i da ostvarimo pobjedu. Ne možemo računati na Darka Bodula, koji je bolestan, imamo virovitog Mirka Oremuša, a svi ostali igrači su na raspologanju“ – izjavio je Ćosić.

U dobrom ambijentu i atmosferi dočekujemo ovu utakmicu i ono sigurno što nam je dužnost i obaveza da se predstavimo u najboljem svjetlu pred našom publikom i da dođemo do pobjede na domaćem terenu kako bi mirno nastavili sezonu. Nastojimo dati maskimum kroz igru i onda možemo očekivati dobar rezultat. Publika je pokazala da je bila dvanaesti igrač u svim domaćim utakmicama, očekujemo da će tako biti i u ovoj sezoni sigurno da nam to puno znači, njihov dolazak u velikom broju nam daje dodatnu motivaciju“ – kazao je Ćosić.

radiokonjic.ba

11.08.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima