10.4 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

FK Klis postao prvak Druge lige FBiH-Jug u sezoni 2022./2023.godina

FK Klis iz Buturović Polja je postao prvak Druge lige FBiH-grupa Jug za sezonu  2022./2023.godina. Igrači Klisa, predvođeni trenerom Nedimom Kudrom, pobijedili su danas na domaćem terenu Slogu iz Gornjeg Vakufa rezultatom 2:0, a golove su postigli Vila i A.Kozić. Ostvarenim rezultatom prezadovoljan je trener Nedim Kudra, a govoreći za radiokonjic.ba, kazao je da će njegova ekipa slaviti večeras do kasno u noć.

fk klis postao prvak druge lige fbih-jug u sezoni 2022./2023.godina
FK Klis postao prvak Druge lige FBiH-Jug u sezoni 2022./2023.godina

„Danas smo odigrali jednu od boljih utakmica u ovoj sezoni protiv odlične ekipe iz Vakufa i na kraju slavili sa 2:0. Čestitam mojoj ekipi, navijačima i upravi koji godinama dišu kao jedno i to je najjači adut ove ekipe.

Odbranili smo titulu i zakazali utakmice baraža koje se igraju 07.06. i 11.06., a izvlačenje je u srijedu, 31.maja, i tada ćemo saznati protivnika u baražu. Imamo desetak dana da se spremimo za baraž, želimo u Prvu ligu FBiH i svi zajedno moramo raditi da to i ostvarimo“– kazao je Kudra.

fk klis postao prvak druge lige fbih-jug u sezoni 2022./2023.godina
Nedim Kudra, trener FK Klis

U posljednjem 26.kolu Druge lige FBiH-grupa Jug, FK Klis će gostovati u Jablanici kod Turbine.

Čestitamo igračima FK Klisa na tituli prvaka Druge lige FBiH-Jug i želimo uspješan nastup u baražu i ulazak u Prvu ligu FBiH.

radiokonjic.ba

28.05.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima