Drugi upravo čitaju

Mostarac Sanjin Hasanović pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli “Kadrija Delalić”

Pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli „Kadrija Delalić" je Mostarac...

Udruženje antifašista Konjic 3. marta organizuje obilazak spomen-obilježja

Udruženje antifašista Konjic 41-45 i 92-95 povodom 3. marta,...

Igman pobijedio Široki Brijeg rezultatom 1:0

FK Igman je danas u okviru 21.kola WWin lige...

U Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli “Kadrija Delalić”

Danas je u Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli...

FK Velež Mostar se pridružio obilježavanju Međunarodnog dana djeteta

Bez obzira na boju dresa – JEDAN TIM

Djevojčice i momci su zajedno sa fudbalerima našeg Rodnog i fudbalerima Sloge Meridijana iz Doboja u subotu istrčali na stadion “Perica Pero Pavlović” u Gabeli u majicama u bojama UNICEF-a sa natpisom “UNICEF – za svako dijete” i tako, uz direktan televizijski prijenos, zajedno podsjetili sve nas, sve svjetske lidere i autoritete na obećanja koja su data djeci – da svako dijete ima pravo na najbolji početak, zdravlje, porodicu, obrazovanje i jednake mogućnosti.

Prije 33 godine, 20. novembra, potpisana je Konvencija o pravima djeteta. Upravo povodom ove godišnjice koja se obilježava kao Međunarodni dan djetetafudbaleri i djeca, na svim utakmicama m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine odigranim proteklog vikenda, izašli su na teren u dresovima u bojama UNICEF-a, čime su zajedno poslali poruku da bez obzira koji tim predstavljaju, odakle dolaze i koje boje su dresovi, moramo biti jedinstveni.

Kao što stihovi himne našeg Kluba kažu “sve nas spaja ista ljubav”, a kada su prava djece u pitanju, može biti samo ONE TEAM.

fk velež mostar pridružio se obilježavanju međunarodnog dana djeteta
Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na:media@fkvelez.ba

fkvelez.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima