back to top

Drugi upravo čitaju

4. muslimanska slavna brigada obilježila 30.godišnjicu formiranja  

Danas je obilježena 30. godišnjica od formiranja Četvrte muslimanske...

Konjic: U toku deminiranje na lokalitetu Šumine u blizini Drecelja

Generalna skupština UN-a objavila je 8. decembra 2005. godine...

Radio Konjic danas slavi 32 godine rada

Na današnji datum, 4. april 1992. godine, Konjičane i...

U toku izrada vodovodne mreže u MZ Džepi

U toku je izrada vodovodne mreže u mjesnoj zajednici...

UŽ “Nera“: Održano predavanje o položaju Romkinja u BiH

Na današnjoj radionici naziva “Kreiranje sigurnih prostora za marginalizirane...

FK Velež od 2023. godine u opremi renomiranog španskog brenda!

FK Velež je na svojoj web stranici objavio da će od početka 2023. godine ovaj klub nositi opremu brenda Joma iz Španije.

Nogometni klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje kluba da je danas, potpisivanjem dugogodišnjeg ugovora u službenim prostorijama našeg kluba, sklopljeno sportsko-tehničko partnerstvo između FK Velež Mostar i poduzeće Sport GMS doo Vitez.

Kompanija Sport GMS, sa sjedištem u Vitezu, uspješno posluje preko 20 godina na području Bosne i Hercegovine i sa ponosom može istaći da je, pored ostalih renomiranih brendova sportske opreme, sa kojima sarađuje, i ekskluzivni zastupnik brenda Joma za teritoriju Bosne i Hercegovine. Ovom prilikom Fudbalski klub Velež Mostar obavještava javnost da će od naredne kalendarske godine naš Klub nastupati u opremi ovog renomiranog španskog proizvođača.

Svakako vrijedi istaći da će se prvi proizvodi iz asortimana Joma sportske opreme, u vidu opreme za trening, uskoro naći u Veleževoj svlačionici, dok će ostatak opreme za prvi tim biti pažljivo pripremljen u narednom periodu i bit će dostupan kako je navedeno.“, stoji u saopštenju Borna.

sport1.oslobodjene.ba

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima