back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Futsal klub Konjic: Dalibor Pudar više nije šef stručnog štaba Futsal kluba Konjic

Iz Futsal kluba Konjic su danas informisali da Dalibor Pudar više nije šef stručnog štaba kluba.

„Dogovoren je sporazumni raskid ugovora sa Daliborom, koji više neće obavljati funkciju šefa stručnog štaba našeg kluba. Obje strane su sjele za stol i odluka je zajednički donesena“ – navodi se u objavi kluba na njihovoj fb stranici.

„Ovim putem, želimo da se zahvalimo Daliboru za nesebičan rad, trud i zalaganje te doprinos koji je dao našem klubu. Vjerujemo da će nam se putevi opet susresti te možda drugi put bude bolje po obje strane. Dalibor je vrhunski stručnjak i veoma nam je žao što se rastajemo relativno rano“ – navedeno je u objavi Futsal kluba Konjic.

„Ime novog šefa stručnog štaba ćemo objaviti u narednim danima. Ekipu će pripremati naš Senad Dizdarevic u narednih par dana, za duel narednog vikenda u Konjicu, protiv ekipe Hercegovine“ – objavili su iz Futsal kluba Konjic poželjevši Veliboru Pudaru sretan nastavak karijere.

futsal klub konjic: dalibor pudar više nije šef stručnog štaba futsal kluba konjic
Dalibor Pudar

Futsal klub Konjic /radiokonjic.ba

14.11.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima