7.5 C
Konjic
2 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Futsal klub Konjic: Novi šef stručnog štaba Vedad Šabanović

Futsal klub Konjic je objavio da je za šefa stručnog štaba kluba izabran Vedad Šabanović.

Bivši konjički fudbaler se u svojoj prvoj izjavi za javnost u svojstvu šefa stručnog štaba zahvalio upravi kluba na ukazanom povjerenju.

Velika mi je čast biti šef stručnog štaba tima kao što je Futsal Klub Konjic. Prošlu sezonu sam bio na poziciji pomoćnog trenera, gdje sam surađivao sa tadašnjim šefom stručnog štaba, Mirkom Čamparom. Ovim putem bih mu se zahvalio, siguran sam da će znanje koje mi je prenio poslužiti u mojoj trenerskoj karijeri.

Zajedno sa svojim pomoćnicima i upravom kluba, trenutno radim na sklapanju igračkog kadra.

Uskoro nas očekuju pripreme, koje neće biti nimalo lagane, jer nam je cilj sezonu dočekati kao jedna maksimalno spremna i uigrana ekipa. Nadam se da ćemo svojim igrama opravdati očekivanja i povjerenje naših navijača“ – izjavio je Šabanović za fejsbuk stranicu kluba.

Futsal klub Konjic/radiokonjic.ba

Foto: Futsal klub Konjic

09.09.2023.

.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima