17.5 C
Konjic
25 rujna, 2022

Drugi upravo čitaju

Zbog udesa na M 17 saobraćaj bio obustavljen

Iz Operativnog centra Policijske uprave Konjic su nas informisali...

Zmaj Pozoj stiže u Konjic

Završen 16.Međunarodni festival amaterskih pozorišta, CSI-set oduševio publiku Na 16....

Promocija romana “Legenda o posljednjoj vještici”

Mlada Konjičanka Selma Mešukić predstavila svoj prvi roman Mnogobrojni Konjičani...

KOMENTAR / Jakirović sada mora pokazati da je kompletan

Utisci se još slažu, niko nije siguran šta su...

Bećiragić: Išli smo na rizik u odbrani, vjerujem da možemo na Svjetsko prvenstvo

KošarkašReprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je večeras u Skenderiji...

Zaručila se Ana Bavrka: Pogledajte kako ju je zaprosio partner

Ana Bavrka iz Mostara 2017. izabrana je za Miss...

Futsal klub Konjic: Pripreme za Premijer futsal ligu BiH

U prostorijama NS/FS BiH obavljeno je žrijebanje parova Premijer futsal lige BiH. O pripremama, sastavu i atmosferi u Futsal klubu Konjic za radiokonjic.ba govorio je Deni Pandža, direktor kluba.

“Mijenjali smo stručni štab, došao je novi trener Dalibor Pudar iz Nevesinja, a sa njim su došla i dva igrača: jedan golman i jedan napadač. U novu sezonu ulazimo jači nego prošle godine. Okružili smo se novim ljudima u samoj organizaciji kluba, ljudi koji rade na pripremama utakmica,treninga te prijateljskih utakmica. Ne krijemo ambicije da želimo biti najbolji” – kazao je Deni Pandža, direktor FK Konjic.

“U sklopu prvog kola igramo protiv ekipe “Sloga” Gornji Vakuf-Uskoplje. Uz njihovu pomoć smo i osnovali naš klub, možda je tako sudbina i htjela. Imamo odličan raspored u prvoj polusezoni gdje možemo ostvariti povoljan rezultat. Nadam se da ćemo ostvariti zacrtani cilj” – dodao je.

“15/16 oktobra počinje Premijer liga. Prvo kolo se igra do decembra, zatim slijedi pauza u januaru a nastavak lige je od februara naredne godine. Imamo podršku Grada Konjica, kao i privrednika” – istaknuo je Pandža.

“U futsalu se igra sa 5 igrača u polju, nema prvog sastava, česte su izmjene i stalno ulaze novi igrači. Okosnicu kluba čine domaći igrači koji će igrati uz igrače koje smo angažovali sa strane što smatram receptom za uspjeh” – zaključio je Pandža.

radiokonjic.ba

22.09.2022.

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

+387 36 726 267

Možda vas zanima