Drugi upravo čitaju

GERONA RAZOČARALA: Bolno je izgubiti ovakvu utakmicu

Rukometašice Srbije izgubile su od Nemačke u drugom kolu Svetskog prvenstva.

Od početka meča ni u jednom trenutku nisu vodili i samo su jurili rezultat.

Protivnik će sigurno uzeti maksimalna četiri boda, a Srbiji je potrebna pobjeda protiv Katara.

Nakon utakmice trener Toni Gerona ga je analizirao.

Prije svega, čestitam igračima i stručnom štabu Njemačke na pobjedi. Bolno je izgubiti ovakvu utakmicu, ali moramo biti realni prema sebi. Drago mi je što smo uspeli da se vratimo iz minusa, pogotovo u drugom poluvremenu, ali nismo uspeli da preokrenemo. Uz sve to, ostali smo bez Vejina, važnog igrača u rosteru, koji zbog povrede neće moći da nastupi u nastavku prvenstva. rekao je nakon sastanka.

Srbija u utorak završava prvu etapu u 20.30 protiv Katara. Tri reprezentacije prolaze u novoformiranu grupu u kojoj se već nalaze Norveška, Argentina i Holandija.

www.sportskacentrala.com

javno.bamostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima