Glumci iz Konjica na 50. Teatarskom festivalu u Bugojnu

0

Amaterska pozorišta iz Livna, Bugojna, Ljubuškog, Mostara, Živinica, Konjica, Prnjavora, Gračanice, Banjaluke, Kaknja , Tuzle, Laktaša i Trebinja  od 13. do 20. jula 2022. godine prikazat će svoja ovogodišnja ostvarenja i takmičit se na 50. Teatarskom festivalu BiH “Fedra”. Teatarski festival BiH “Fedra” je najstariji festival amaterskih teatara u BiH,  koji svake godine pruža presjek i domete teatarskog amaterizma u BiH kroz kvalitetan takmičarski i prateći program. Ove godine je u takmičarskoj selekciji trinaest predstava, a među njima je i predstava CSI-JASET Amaterskog pozorišta NERETVA Konjic.

„Naše gostovanje u Bugojnu je 14.07. , nakon dugo godina prošli smo na tom festivalu i predstavit ćemo se sa predstavom CSI-JASET. Fedra je takmičarskog karaktera to je ujedno i najznačajniji i najveći državni festival amaterskog pozorišta i nama je prvenstveno čast i zadovoljstvo da budemo dio toga, a što da ne i da odemo po neku od nagrada“, kazao je za radiokonjic.ba reditelj predstave CSI-JASET Emir Tucaković.

radiokonjic.ba

12.07.2022.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267